Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Model CV » Model CV cu poza

Model CV cu poza

Model CV cu poza

Model CV cu poza

Chiar daca aveti un model CV perfect, unele companii tin cont in selectarea CV-urilor si de un aspect mai putin luat in seama de unii candidati : poza. Alegeti un model CV cu poza care va reprezinta cel mai bine!


Daca folositi un model CV cu poza trebuie sa stiti ca, pe langa actualizarea informatiilor din CV, trebuie actualizata si poza. Nu este obligatoriu sa folositi un model CV cu poza.

Trebuie sa tineti cont de acest lucru doar daca este cerut in anuntul de angajare. Un model CV cu poza este important, mai ales in cazul in care candidati pentru un post in relatii publice sau care presupune contactul cu publicul.

Atunci cand alegeti sa utilizati un model CV cu poza trebuie sa stiti sa alegeti poza, sa fie o poza calitativa, sa aveti grija sa fie o poza in care sunteti singuri, facuta intr-un cadru profesional. Un model CV cu poza se foloseste mai ales pentru job-urile pentru care se aplica on-line, decat pentru candidaturile clasice.

Majoritatea candidatilor evita sa foloseasca un model CV cu poza din mai multe motive, nu sunt fotogenici, vor ca angajatorii sa le aprecieze valoarea si aptitudinile si nu felul in care arata. Exceptie fac cazurile despre care am vorbit mai sus.

Modelul de CV european este un model cv universal acceptat. Daca vreti sa fiti siguri de o reactie pozitiva din parte angajatorului alegeti acest tip de model CV. In plus, europass este un model CV cu poza disponibil in mai multe limbi straine.

Pe recrutam.ro va punem la dispozitie cate un model CV pentru meserii din toate domeniile de activitate. Voi trebuie doar sa le atasati o poza, in functie de cerintele angajatorilor.

Model CV pe recrutam.ro: 

 Mai multe despre "Model CV cu poza":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Model CV cu poza


InapoiSus
 

Va recomandam: Model CV cu poza

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania